Onea.

Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

#Instagram

Newsletter

  Contact Us

  156-677-124-442-2887 onea@elated-themes.com 184 Street Victoria 8007

  МОДНА КЪЩА АМБИЦИЯ   |   Безплатна доставка над 80 лв.

  Fashion House AMBITSIA | Fast shipping for €20

  Стилът на съвременната жена

  Модна къща АМБИЦИЯ

  Основана през 2003г. Модна Къща Амбиция е бленувана мечта за нейният собственик и главен дизайнер Искра Микова. В началото Амбиция е насочена към младите професионалисти (юпита), точно каквато беше Искра през 90-те години. В стремежа си да остане вярна на концепцията си Модна Къща Амбиция предлага дизайнерска мода в малки бутикови колекции.
  Индивидуален подход и уникалност, това е нашето мото.
  Ние правим българска бутикова мода на световно ниво.

  Най-красива е младостта и непринудеността, а след това ……. стилът и умът

  Mодна къща амбиция

  КОНЦЕПЦИЯ

  Стилът на АМБИЦИЯ е вдъхновен от модерната работеща жена, която знае не само какво иска, но и как да го постигне. Тя е амбициозна, динамична, постигаща успехи във всяка желана от нея сфера.
  Амбицията ни е да предложим облекла, адекватни на стремежите и целите на тази жена,, облекла, с които тя ще се чувства красива не само в офиса,, но и на улицата,, в бара или ресторанта,, навсякъде, където я отнесе забързаното й ежедневие. .

  Устойчива мода

  УСТОЙЧИВА МОДА

  Ние мислим за хората, обичаме планетата Земя и във всички наши действия сме наясно с последицитe. Разхищаването на ресурси, свръхпроизводството, неходенето пеша, грандоманията, избиването на животни, замърсяването на природата, всичко това е в разрез с нашите разбирания за отговорно съжителство.

  ИДЕАЛ

  Робуването на норми за крастота, наложени от медии, манипулирането на човешката природа с користна цел или неосъзнатото, унифициране на женската визия - всичко това не отговаря на вижданията ни за красота.

  Вдъхновение

  Споделено от нашите клиенти

  Страхотно отношение, персонализиран подход, свежи идеи, професионално изпълнение - Искра Микова и нейният екип ще Ви изненадат приятно, независимо дали става въпрос за тоалет, свързан със специален повод или оригинален прочит на ежедневното облекло.

  Konstantina Karanesheva

  Дрехи, ушити със специално отношение към детайла. Наистина качествена материя и съвършено професионална изработка. Все по-рядко срещано напоследък съотношение между качество и цена.

  Anica Kostova

  Изключителни професионалисти. Стилна и изящна мода, с внимание към детайла. Много съм впечатлена и доволна!

  Еlisaveta Proycheva